Yogavakantie 2020

Yogavakantie in Frankrijk 
29 augustus t/m 5 september 2020 op Le Douvet bij Suris in de Charente

In samenwerking met Joop en Cathelijne verzorg ik een heerlijk ontspannende yogavakantie op Le Douvet, een landelijk gelegen, authentieke boerderij in de Charente. De ideale omgeving om een week te ontspannen, uit te rusten en op te laden.

De Yoga is een mengeling van verschillende yogastijlen zoals Hatha Yoga, Yin Yoga, Chakra Yoga en Yoga Nidra. Alle sessies zijn geschikt voor beginners en meer gevorderden. Ook als je nog nooit yoga hebt gedaan, kun je meteen mee doen. De yoga is afwisselend dynamisch en activerend of rustgevend en verstillend. We doen:

  • Yogahoudingen (asana’s) om de houding te verbeteren, om soepeler en sterker te worden
  • Ademoefeningen (pranayama) om het immuunsysteem te versterken en stress los te laten
  • Ontspanningsoefeningen om stress los te laten en nieuwe energie op te doen
  • Meditatie om je geest tot rust te brengen en je bewustzijn te trainen.

Weekprogramma
Dit is de globale invulling van het programma; in overleg met de deelnemers en afhankelijk van het weer kunnen er aanpassingen worden gedaan.
Zaterdag 29-8: aankomst vanaf 16.00 op Le Douvet.
Welkomst/kennismakingsdiner met alle deelnemers, Joop, Cathelijne en Patty.
Elke ochtend is er van 7.30 tot 9.00 uur een Yogasessie. Ontbijt is om 9.15 uur.
Na het ontbijt is de daginvulling vrij. Zo kan er een bezoek worden gebracht aan een brocante, een gezellige streekmarkt, een kasteel of een museum. Je kunt heerlijk wandelen vanuit de boerderij of gewoon lekker luieren of lezen op de boerderij. Of verwen jezelf met een massage.
‘s Middags om 17.00 uur is er weer een yoga- of meditatie sessie, gevolgd door het gezamenlijk diner om 19.30 uur.
De lunch wordt verzorgd vanaf 12.30 uur en kan op verzoek ook worden meegenomen als lunchpakket.
Alle activiteiten zijn vrijblijvend en niet verplicht. Afhankelijk van het weer zullen we deze week ook een picknick bij het meer en/of de streekmarkt in Piégut organiseren. Een pizza avond en een kampvuur staan ook op het programma.
Zaterdag 5 september is om 7.30 uur de laatste yogasessie en is deze week na het ontbijt ten einde.

Deze geheel verzorgde Yogavakantie is inclusief volpension, alle yogasessies, gebruik van yogamatjes en kussentjes, 7 overnachtingen, 7 x ontbijt, 6 x lunch, 7 x diner, thee, koffie en versnaperingen én inclusief toeristenbelasting.
Exclusief heen- en terugreis, massages en eventuele excursies gedurende de week. Afhankelijk van de gekozen accommodatie variëren de prijzen van € 480,- tot € 605,- p.p.
Niet deelnemende partners zijn ook van harte welkom en krijgen korting op de vermelde prijzen.
Minimaal aantal deelnemers is 5 en maximaal 10 personen. Bij inschrijving van minder dan 5 cursisten twee maanden voor aanvang van de cursus, behouden wij ons het recht voor de yogaweek te annuleren.
Meer informatie over het verblijf, prijzen en inschrijven: ledouvet.com/yoga-week
Als je twijfelt of deze week voor jou geschikt is of heb je vragen over de yoga, neem dan contact op via het contactformulier of bel 06 42 29 45 45.